Sovelluksen pääikkuna

Sovelluksen pääikkuna näyttää tilin nykyiset asetukset. Sekä vanhemmat että lapset voivat käyttää sovelluksen pääikkunaa.

Oletusarvoisesti sovelluksen pääikkuna näyttää kyseisen päivän rajoitukset tietokoneen käyttöajalle. Valitsemalla Lisätietoja näet Kaspersky Safe Kidsin nykyiset asetukset lapselle ja voit hallinnoida sovellusta.

Sovelluksen pääikkunassa voit:

Huomio: Kaspersky Safe Kids vaatii My Kasperskyn tunnistetietoja sovelluksen keskeyttämiseen, lastesi tietokonetilien muokkaamiseen ja asetusten muuttamiseen My Kasperskyssa.